Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO V dubajskej štvrti s mrakodrapmi opäť horelo: Okamžitá evakuácia hostí

(Zdroj: Twitter/Tinia Nassif‏ )

DUBAJ - Ďalší požiar vypukol dnes v husto obývanej časti mesta Dubaj, kde museli tentoraz evakuovať hostí z plážového hotela. Ako uviedla agentúra AP, išlo v štvrti s mrakodrapmi Dubai Marina už o tretí požiar za ostatné štyri dni.

Manažment hotela Mövenpick Jumeirah Beach v odkaze na Twitteri oznámil, že dnešný požiar "dostali rýchlo pod kontrolu" a všetkých hotelových hostí bezpečne evakuovali. Neskôr im bolo umožnené, aby sa vrátili naspäť do tohto zariadenia. Na videu zverejnenom na internete bolo vidno čierny dym valiaci sa z budovy a tiež hotelových hostí a zamestnancov unikajúcich okolo bazéna z objektu.

Mohutný požiar hasili v štvrti Dubai Marina už v noci na piatok, a to v mrakodrape The Marina Torch. Pri tomto incidente neutrpel nikto zranenia a budovu sa podarilo úspešne evakuovať. Mrakodrap Marina Torch bol dokončený začiatkom roka 2011. Je vysoký 352 metrov a nachádza sa v ňom 676 bytov. Do januára 2012 bol dokonca najvyššou obytnou budovou na svete. Menší požiar zachvátil v nedeľu neďaleký mrakodrap The Tiger Tower.

Viac o téme: PožiarDubaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu