Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

DRÁMA u Radičovcov: Dom v plameňoch, dcére išlo o život

Iveta (60) a Eva (37) Radičové Zobraziť galériu (5)
Iveta (60) a Eva (37) Radičové (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Strach a hrôza. Tú prežívala dcéra expremiérky Radičovej Eva (37). V jej bytovke totiž začalo v sobotu podvečer horieť. Okamžite musela ratovať svoju dcérku Šarlotku (1,5) a utekať z bytu.

Dcéra Eva s vnučkou a priateľom sú už, našťastie, v poriadku. Keďže však stratili strechu nad hlavou, musela ich prichýliť expremiérka. A to v Novej Dedinke, kde v súčasnosti býva aj s priateľom Mariánom Balázsom. Čo bude s jej vyhoreným bytom, zatiaľ nevedno, no isté je, že je celý zdevastovaný. Obyvatelia bytovky mali šťastie v nešťastí, pretože horieť začalo podvečer a nie v noci, kedy by všetci spali.

DRÁMA u Radičovcov: Dom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

"Našťastie Evka, Šarlotka aj partner sú v poriadku. Byt je neobývateľný, zničený," zareagovala pre Topky expremiérka. "Sú, samozrejme, všetci u mňa. Hlavne, že sa nikomu nič nestalo, ale dôsledky sú katastrofa," prezradila Radičová.

Marián Balázs a Iveta Radičová
Zobraziť galériu (5)
Marián Balázs a Iveta Radičová  (Zdroj: Jan Zemiar)

Policajný vyšetrovateľ začal v súvislosti so sobotňajším požiarom trojpodlažného bytového domu v obci Chorvátsky Grob trestné stíhanie pre zločin všeobecného ohrozenia. Hasiči spolu s políciou evakuovali v sobotu večer obyvateľov domu na Brezovej ulici, kde vypukol požiar v jednom z jeho 32 bytov. Oheň spôsobil podľa predbežného vyčíslenia na mezonetových podkrovných bytoch škodu približne 800-tisíc eur.

DRÁMA u Radičovcov: Dom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

"Presné príčiny a okolnosti vzniku požiaru sú predmetom vyšetrovania," doplnila hovorkyňa Lucia Mihalíková.. Polícia musela v sobotu večer obojsmerne uzatvoriť cestu medzi bratislavskou mestskou časťou Vajnory a obcou Chorvátsky Grob, aby zabezpečila prístup hasičskej techniky.

Viac o téme: BytChorvátsky GrobEva RadičováNová Dedinka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu