Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Denise sa naskytol pohľad ako zo sna: FOTO Dva roky mŕtva matka polieva záhradu pred domom!

Fotka, ktorá spôsobila poriadne prekvapenie. Zobraziť galériu (4)
Fotka, ktorá spôsobila poriadne prekvapenie.

FLORIDA - Denise sa zacnelo za jej matkou, ktorá pred takmer dvoma rokmi zomrela. Rozhodla sa preto pozrieť sa aspoň na jej dom. To, čo uvidela, jej vyrazilo dych. Jej mŕtva matka polievala pred domom záhradku.

Denise Underhill sa presťahovala z Veľkej Británie na Floridu. Jedného dňa opäť zatúžila porozprávať sa so svojou matkou Beryl Turton, ktorá zomrela pred 18 mesiacmi. Netušila, kam ju nostalgia dovedie. Rozhodla sa, že si aspoň na internete pozrie, čo sa stalo s ich bývalým domom.

Vyhľadala si ho a prostredníctvm Google Street View. "Rozhodla som sa vyhľadať dom mojej matky cez Google Earth, aby som sa pozrela, ako vyzerá. Po jej smrti sme ho v roku 2015 predali," povedala Denise pre britské médiá.

Denise sa naskytol pohľad
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Google Street View)

Naskytol sa jej však pohľad, na ktorý zrejme nezabudne. Google totiž zachytil jej matku, ako pred domom polieva kvetiny. "Zažila som to najväčšie prekvapenie v živote! Nemohla som tomu uveriť. Na začiatku príjazdovej cesty stála moja matka. Polievala záhradku tak, ako to robievala stále," dodala Denise, ktorej táto foto vylepšila deň.

Viac o téme: ZáhradaFlorida
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu