Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nemecká polícia pátra po násilníkovi: Chcel zabiť turistku na električkovej dráhe

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

KOLÍN NAD RÝNOM - Polícia v nemeckom Kolíne nad Rýnom pátra po neznámom mužovi vo veku asi 30 rokov, vysokom 175 centimetrov, a to v súvislosti s pokusom o vraždu, ktorého sa dopustil v pondelok v neskorých večerných hodinách na jednej zo staníc električkovej rýchlodráhy v centre spomínaného mesta.

Podozrivý tam sedel najskôr na lavičke, ktorú opustil až v momente, keď do podzemnej stanice vchádzala súprava. Podišiel zozadu k nič netušiacej 18-ročnej turistke a sotil ju smerom do koľajiska.

Dievča sťaby zázrakom vyviazlo bez zranení, nespadlo totiž na koľaj. Prichádzajúca súprava sa tínedžerky na kraji nástupišťa síce dotkla, avšak nezranila ju. Informoval o tom dnes Západonemecký rozhlas (WDR). 

Páchateľovi sa z miesta činu podarilo ujsť. Policajti po ňom teraz intenzívne pátrajú a snažia sa zistiť viac tak zo záznamov bezpečnostných kamier, ako aj z výpovedí svedkov. Vyzvali navyše širokú verejnosť, aby pomohla svojimi informáciami a zverejnili aj opis oblečenia podozrivého v inkriminovanom čase. Doterajšie vyšetrovanie ukázalo, že sa obeť a dôvodne podozrivý zrejme vôbec nepoznali.

Viac o téme: ElektričkaPolícia Kolín nad Rýnom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu