Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dovolenka Eriky (†28) s priateľom sa zmenila na peklo: Záhada smrti odhalená, všetko je inak

Erika a Dimitri Zobraziť galériu (2)
Erika a Dimitri (Zdroj: Foto: FB/Erika Preti)

BIELLA - Brutálny prípad vraždy otriasol ostrovom Sardínia. Koncom júna zomrela v hotelovej izbe na dobodanie Erika Pretiová († 28), ktorá tam bola s priateľom Dimitrim Fricanom (30). Podľa prvotných poznatkov za všetko mohli lupiči. Najnovšie ale na povrch vyplávali šokujúce informácie.

Erika z talianskej provincie Biella prežívala chvíle oddychu na Sardínii so svojím priateľom. Pohodové dni sa razom zmenili na peklo. Erika zomrela neuveriteľne brutálnym spôsobom. Krátko po jej smrti talianske média informovali, že zomrela po tom, čo sa do ich apartmánu vlámali neznámi muži. Jej priateľa Dimitriho mali zbiť a Eriku dobodať. Takto opísal pred políciou okolnosti nešťastia bezprostredne po Erikinej smrti samotný Dimitri. 

Dovolenka Eriky (†28) s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: FB/Erika Preti)

Zvrat v prípade

Mužovej verzii polícia veľmi neverila a teraz nastal v prípade zásadný zlom. Priznal sa k vražde svojej priateľky. "Bol som to ja, zabil som ju po tom, ako sme sa pohádali," priznal pred mužmi zákona. 


Prečítajte si aj:

VIDEO Posledné chvíle pred smrťou na dovolenke: Mladú Európanku znásilnili a zavraždili


Ako informuje taliansky portál newsbiella.it s odvolaním sa na vyšetrovateľov, Erika sa ráno počas hádky pravdepodobne bránila a Dimitriho udrela do hlavy. Muž jej ale zasadil dve smrteľné rany do krku kuchynským nožom. Agresor je momentálne vo väzbe, kde čaká na svoj ďalší osud.   

 

 

Viac o téme: DovolenkaVraždaSardíniaErikaDimitri
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu