Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Žena (†42) vošla k cudzincovi do domu: VIDEO hororovej reakcie ľudí ako zo stredoveku

Žene oholili vlasy. Zobraziť galériu (2)
Žene oholili vlasy. (Zdroj: YouTube/IVV)

DILLÍ - Mentálne postihnutá žena prišla v Indii o život hrôzostrašným spôsobom. Po tom, čo Otera Bibiová odišla z domu, kde žila so svojimi rodičmi, do blízkej dediny v západnom Bengálsku, vošla do drevenej chatrče miestneho muža, u ktorého vyvolala strach, že chce uniesť jeho desaťročnú dcérku. To, čo nasledovalo, sa prieči zdravému rozumu.

VIDEO Útok v MHD: Zadok mladej ženy vyviedol Turka z rovnováhy, vraj provokovala v šortkách

Zúrivý dav sa vrhol na ženu, priviazal ju k sedadlu traktora a tri hodiny na ňu útočil tyčami a hádzal do nej kamene. Podľa svedkov jej obyvatelia dediny Mithipur-Panagarh roztrhali šaty a oholili hlavu.

Žena (†42) vošla k
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/IVV)

Obeť sa pokúšala protestovať a preukázať svoju nevinu, ale dav nerozumel tomu, čo hovorila. Miestne médiá informovali, že na miesto lynčovania dorazila neskôr popoludní polícia, ktorá previezla ženu do nemocnice, ale tá zraneniam podľahla.

Policajný superintendant sa vyjadril, že dav zaútočil na ženu po tom, čo sa rozšírila zvesť, že sa snažila z dediny uniesť deti. "Začali sme vyšetrovať vraždu. Snažíme sa identifikovať ľudí, ktorí sa zúčastnili lynčovania, ako aj tých, ktorí fámu šírili," uviedol.

Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a ľudí s citlivou povahou!

Polícia zadržala niekoľko dedinčanov kvôli vypočúvaniu, ale doteraz nikto nebol obvinený, Miestni vraj uverili, že žena je únoskyňa po podobnom incidente, ktorý sa odohral minulý mesiac a zmizlo pri ňom dieťa z okolia.

Viac o téme: Lynčovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu