Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prostitútky v Bavorsku sú ohrozené, polícia zakročila: Pripravila pre ženy letáky v piatich jazykoch

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

NORIMBERG - Letáky a plagáty v piatich jazykoch dostávali dnes v Norimbergu od miestnych policajtov tamojšie vykonávateľky najstaršieho remesla na planéte v súvislosti s dvoma vraždami prostitútok, ku ktorým prišlo v tomto bavorskom meste v priebehu iba 12 dní.

Vyšetrovanie zločinov, ktorých obeťami sa stali 22-ročná Rumunka a 44-ročná Číňanka, je v plnom prúde. Prípadu sa ujal skúsený tím kriminalistov, ktorý má skvelú povesť nielen v Nemecku, ale aj v zahraničí, so zámerom zabrániť páchateľovi v možnej ďalšej vražde, informovali Bavorský rozhlas (BR) a internetové vydanie denníka Bild.

Už doterajšie poznatky totiž preukázali súvislosť medzi oboma zločinmi, takže kriminalisti sú si takmer istí, že vrahom bola v oboch prípadoch tá istá osoba. Na distribúcii letákov a plagátov v nemeckom, anglickom, rumunskom, bulharskom a maďarskom jazyku sa popri Norimbergu aj vo Fürthe a Erlangene podieľalo šesť desiatok policajtov. Bavorský Krajinský kriminálny úrad vypísal za informácie, ktoré by viedli k dolapeniu vraha, odmenu vo výške 5000 eur.

Viac o téme: VraždaProstitútkaNorimberg
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu