Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO Žiarlivosť nemá zľutovanie: Mladík pred školou brutálne napadol spolužiaka, dobil aj dievča

Kamarát zaútočil na spolužiakov Zobraziť galériu (4)
Kamarát zaútočil na spolužiakov (Zdroj: Foto: YT/swarda)

TŘEBÍČ - Neuveriteľne brutálny prípad sa odohral v jednej zo základných škôl v českom meste Třebíč. Spolužiak napadol druhého chlapca, ktorému išla na pomoc kamarátka. Agresor sa neovládol a surové rany zasadil aj rovnako starej spolužiačke. Incident je zachytený na video.

Prípad sa odohral pred základnou školou. Jeden ôsmak zaútočil pred ostatnými žiakmi na spolužiaka. Všetci sa nečinne prizerali, bitého chlapca sa zastala iba spolužiačka. Násilník ale brutálne napadol aj ju.

VIDEO Žiarlivosť nemá zľutovanie:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: YT/swarda)

Na otrasné video upozornil youtuber Pstruh. Agresor zasadil dievčine niekoľko faciek, buchnátov a kopancov, nakoniec skončila zbitá na zemi. Podľa medializovaných informácií sa mladík venuje bojovým športom a medzi kamarátmi a spolužiakmi je známa firma.  

Upozornenie. Zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy. 

Mladý agresor si nakoniec vymazal aj profil na sociálnej sieti, pretože tam pribúdali neprajné komentáre od spolužiakov. Ako informuje český portál blesk.cz, pred zmazaním profilu tam ešte stihol zavesiť vyznanie. Vysvetľuje v ňom, ako mal dievčinu, ktorú napadol, veľmi rád. "Bolo to tak, že som to vôbec nechcel urobiť, naozaj nie, to dievča som miloval," vyznal sa. Podľa jeho slov sa s ním rozišla a začala si s kamarátom (spolužiak, ktorého napadol, pozn. red.) len preto, aby žiarlil. Priznal, že sa jej to aj podarilo. 

VIDEO Žiarlivosť nemá zľutovanie:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: YT/swarda)

Kompromitujúce fotky

Mladý agresor má údajne problémy so srdcom, kamarát, ktorého napadol ho mal v minulosti tiež udrieť, po čom aktér bitky z videa skolaboval. V prípade mali zohrať úlohu aj medzi kamarátmi zverejnené fotografie intímnych partí agresora a jeho bývalej priateľky, ktorú napadol. 

 

Viac o téme: Základná školaBitkaSpolužiaci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu