Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Odborníci odhalili tajomstvo Macronovej manželky: Boj proti starnutiu prvej dámy Francúzska

Francie Brigitte Trogneuxová Zobraziť galériu (3)
Francie Brigitte Trogneuxová (Zdroj: SITA/AP)

PARÍŽ - Nová prvá dáma Francúzska nedá spávať mnohým. Najnovšie sa o staršiu manželku Emmanuela Macrona začali zaujímať experti, ktorí majú plné ruky práce s jej výzorom. To, či jej k mladistvej tvári a štíhlej postave stačila príroda, je otázne. Nedá sa však odoprieť, že na svoj vek vyzerá úžasne.

Manželka nového francúzskeho prezidenta, Francie Brigitte Trogneuxová, je dáma, ktorá na seba v posledných dňoch strháva pozornosť. Vysoký vekový rozdiel prezidentského páru a okolnosti, za akých sa manželia dali dokopy, sú zarážajúce. Presne o 25 rokov staršia bývalá učiteľka Macrona rozvírila vody opäť. Tentokrát sa experti začali venovať jej príliš mladistvému vzhľadu.

KOMENTÁR Jakuba Nedobu: Inšpiruje úspech Macrona aj slovenskú stredovú politiku?

Na prvý pohľad závideniahodné nadýchané husté vlasy, štíhla postava, pekná tvárička a dokonalý úsmev. Táto žena má 64 rokov a za všetko môže v jej prípade iba príroda? Otázka, na ktorú sa hľadá odpoveď. Tí najpoverenejší sa preto vyjadrili a priznali, že za jej vzhľadom nestojí iba diéta, cvičenie a kozmetika. Prírode teda s veľkou pravdepodobnosťou pomohli šikovné ruky lekárov a kaderníkov.

Odborníci odhalili tajomstvo Macronovej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP/France 3)

Podľa názorov lekárov zaoberajúcich sa estetickou medicínou si s veľkou pravdepodobnosťou Brigitte necháva ošetrovať vrásky okolo úst a na čele. Nevylučuje sa ani implantát, ktorý vyhladzuje tvár. "Tiež si takmer určite nechala injekčne odstrániť kruhy pod očami, vďaka čomu vyzerá sviežo a odpočinuto," skonštatovala lekárka Tatiana Lapaová. S touto teóriou súhlasí aj ďalší plastický doktor Julian de Silva. Taktiež pochválil prácu chirurga, ku ktorému sa Brigitte dostala. Nevylúčila sa ani úprava nosa.

Dokonalý úsmev

Snáď nikomu neunikol hollywoodsky úsmev prvej dámy. Biele zuby oslňujú a už na prvý pohľad nepôsobia prirodzene. Existuje teda vysoká pravdepodobnosť, že aj v tomto smere nestačila iba kefka s pastou. "Horné predné zuby vyzerajú ako umelé korunky alebo keramické fazety. Dôvodom je, že majú monotónnu farbu, ktorá sa od sfarbenia ostatných zubov trošku odlišuje. Navyše na nich nie sú žiadne škvrnky, praskliny ani ďalšie známky opotrebovania," vysvetlila zubárka Raha Sepehraraová.

Emmanuel Macron so svojou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA / AP)

Netreba zabudnúť na korunu krásy

Brigitte naozaj pôsobí veľmi mladistvo. Vďačí zato aj vhodnému účesu. Charakteristické mikádo s ofinou, dobre zvolená farba a neskutočná hustota bijúca do očí. "Môže mať vlasy umelo zahustené, aby účes pôsobil bohatší," špekuluje kaderníčka. 

Viac o téme: Prvá dámaEmmanuel MacronFrancie Brigitte Trogneux
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu