Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragédia zahalená rúškom tajomstva: Deň po svadbe vypadla nevesta (†27) z balkóna

Kirsty a Adam Zobraziť galériu (3)
Kirsty a Adam (Zdroj: Foto: Profimedia.sk/REX Shutterstock)

BENIDORM - Neuveriteľne tragicky skončila svadobná hostina novomanželov. Z 10. poschodia hotela vypadla za záhadných okolností nevesta (†27). Prípad je plný nejasností.

Zaľúbenci Kirsty a Adam z britského Livingstonu oslavovali svoju svadbu na španielskom pobreží v letovisku Costa Blanca v Benidorme so svojimi priateľmi. Svadobčania sa zabávali do skorého rána, jedli, pili a podľa všetkého aj drogovali. Oslava vyzerala byť v poriadku, až kým neprišla krutá rana. Nevesta Kirsty Maxwellová uplynulý týždeň v sobotu skoro ráno vypadla z 10. poschodia hotela Apartamentos Payma, na mieste bola mŕtva. 

Tragédia zahalená rúškom tajomstva:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Prípadom sa okamžite začala zaoberať polícia. Podľa vyšetrovateľa Kirsty vošla po svadobnej oslave do izby okolo štvrtej ráno. O dve hodiny neskôr z nej opäť vyšla. Skončila v izbe o poschodie vyššie, kde bývalo päť Britov, ktorých žena nepoznala. 


Prečítajte si aj:

Rómska svadba, akú Slovensko ešte nezažilo: VIDEO Nevesta ovešaná päťstoeurovkami a zlatom


Tragédia zahalená rúškom tajomstva:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Profimedia.sk/REX Shutterstock)

Ako špekulujú britské médiá, Kirsty mohla byť námesačná a zľakla sa. Z balkóna vypadla okolo ôsmej ráno. Polícia prípad vyšetruje ako nehodu, do úvahy pripadá aj samovražda. Muža, ktorý nadránom Kirsty otvoril, polícia zatkla. Jeho výpoveď sa totiž rozchádzala s výpoveďami ostatných. Čo sa presne v osudné ráno stalo, je predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Médiá sa domnievajú, že cudzie zavinenie bude vylúčené. 

 

 

Viac o téme: BalkónTragédiaNevestaManželia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu