Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mamička s Adriankom (3) si ľahli spať: Hrôza v Nových Zámkoch, chlapček spadol z balkóna

Adrianko dopadol na asfalt Zobraziť galériu (2)
Adrianko dopadol na asfalt (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA/NOVÉ ZÁMKY - Včera okolo pol piatej popoludní prišlo v Nových Zámkoch k tragédii, ktorá je nočnou morou pre každého rodiča. Z balkóna na štvrtom poschodí vypadol iba 3-ročný Adrianko. Chlapčekovi sa podarilo podľa našich informácií prekĺznuť na balkón cez pootvorené okno.

Tragédia v bratislavskej Petržalke: Muž (†80) vypadol z bytu, na mieste zomrel

"Môžeme potvrdiť, že za doposiaľ presne nezistených okolností vypadol zo 4. poschodia z balkóna 3-ročný chlapček," uviedla pre Topky nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Adrianka previezli s ťažkými zraneniami do nemocnice. Podľa našich informácií sa mamička s chlapčekom uložila k popoludňajšiemu spánku. Balkónové dvere boli síce zavreté, ale Adrianko, ktorý sa prebral, preliezol potichu cez pootvorené okno na balkón a odtiaľ vypadol na asfaltový chodník. Matku na tragédiu upozornili až svedkovia.

Mamička s Adriankom (3)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví. Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá," dodala policajná hovorkyňa.

TV Markíza informovala, že mamička s chlapčekom zaspali pri pozeraní rozprávok. Po tom, čo sa však Adrianko prebudil, prisunul si k oknu škatuľu s vecami na charitu a preliezol na balkón, kde sa chytil šnúry na bielizeň. Chvíľu na nej visel, no potom prepadol cez zábradlie. Svedkovia sa okamžite ponáhľali chlapčekovi na pomoc. Adrianko skončil v umelom spánku v novozámockej nemocnici, odkiaľ ho previezli do Bratislavy.

Viac o téme: BalkónDieťaPádNové ZámkyAdrianko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu