Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Muž zobral manželkinu zbraň a rozpútal masaker: Štyria mŕtvi, aj nenarodené bábätko

Diego Loscalza s manželkou. Zobraziť galériu (2)
Diego Loscalza s manželkou. (Zdroj: FB)

BUENOS AIRES - Manželská hádka bola podľa polície motívom hromadného krviprelievania v Argentíne, pri ktorom zomrela žena a štyria jej príbuzní. Polícia v pondelok zadržala muža, ktorý podľa nej zastrelil svoju manželku-policajtku, a štyroch ďalších ľudí. Na svedomí má údajne aj smrť nenarodeného dieťaťa z príbuzných žien, ktorá masaker prežila.

Island máta záhada smrti krásky (†20): VIDEO posledných minút života

Tridsaťosemročného Diega Loscalza podľa agentúry AP zadržali 700 kilometrov od miesta v provincii Buenos Aires, kde došlo v nedeľu k činu. Pravdepodobný páchateľ podľa policajtov pri hádke zobral pištoľ svojej žene, miestnej policajtke, a štyrikrát na ňu vystrelil. Potom zabil jej sestru, brata, matku a švagra. Postrelil tiež manželku jej brata, ktorá bola v deviatom mesiaci tehotenstva. Zatiaľ čo ona krviprelievanie prežila, plod v jej tele nie.

Muž zobral manželkinu zbraň
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB)

Násilie páchané na ženách je v niektorých latinskoamerických krajinách stále veľkým problémom a Argentína medzi nimi v štatistikách zaujíma popredné priečky. Buenos Aires bolo v minulých rokoch opakovane dejiskom masových demonštrácií požadujúcich výrazné sprísnenie trestov za násilné činy páchané partnerom či bývalými partnermi na ženách.

Viac o téme: Vražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu