Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Desivá smrť dievčatka (†12): Telíčko odhodené v šachte, pitva odhalila prekvapivé zistenie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: salon.com)

NOVOKUZNECK - Otrasný prípad smrti 12-ročného dievčatka šokoval celé Rusko. Bezvládne telíčko našli v pohodené v šachte. Pitva odhalila desivé zistenia.

Viktoria Reymerová (12) z Novokuznecka zmizla ešte 26. januára po tom, čo išla na návštevu k svojej dospelej sestre. Mala ísť autobusom, no k sestre už neprišla. Tento týždeň sa našlo už len jej doráňané, bezvládne telíčko. Dievčatko bolo kruto znásilnené a ešte zaživa odhodené do šachty v bani.

Polícia už podozrivého násilníka Evgenya Bucharina (40) zadržala. Na jeho snežnom skútri objavili kriminalisti stopy po Viktoriinej krvi. Otec dvoch detí najprv tvrdil, že omylom zrazil dievča a odprevadil ho domov, aby mu pomohol. Ako informuje siberiantimes.com, polícii muž uviedol, že keď s dievčatkom dorazil domov, bolo už mŕtve. V panike preto telo neskoro v noci ukryl, vzal ho do bane, kde ho hodil do šachty. Priemer otvoru je jeden meter.

Zvrat v prípade 

Okamžite, ako sa nájdené telíčko podrobilo forenznej analýze, vyšetrovatelia zistili, že muž klamal. Na prípade je azda najsmutnejšie, že dievčatko svojho vraha poznalo. Bol to kolega jeho nebohého otca, ktorý zahynul v rovnakej bani pri banskom nešťastí. Násilník poznal aj Viktoriinu mamu Olgu. "Podľa predbežnej verzie obvinený riadil skúter a videl, ako dievča čaká na autobusovej zastávke. Ponúkol mu odvoz k sestre. Vzhľadom k tomu, že muža poznalo, súhlasilo. Ale útočník vzal obeť do svojho domu, kde ju znásilnil. Potom dieťa zobral a odhodil," uviedol zdroj blízky vyšetrovaniu.


Prečítajte si aj:

Gang štyroch mužov hromadne znásilnil dievčatko (9): To, čo zatiaľ robila matka, je vrchol!


Podľa polície bola Viktoria ešte nažive, keď ju vrah hodil do šachty. Podľa pitevnej správy Viktoria zomrela po stometrovom páde na následky zranení hlavy, krku a hrudníka po tom, čo bola násilím hodená do šachty.  

 

 

Viac o téme: DievčatkoKanálZnásilnenieRuskoNovokuzneck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu