Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zúfalý vodič sa chcel zabiť: VIDEO šialeného manévra na moste v rýchlosti 160 km/h

Hrozivo vyzerajúca nehoda na moste si nevyžiadala žiadnu obeť Zobraziť galériu (3)
Hrozivo vyzerajúca nehoda na moste si nevyžiadala žiadnu obeť (Zdroj: YouTube)

KINGSTON UPON HULL - Nebezpečná jazda nešťastného muža. Zúfalým činom ohrozil nielen svoj život. Zlá životná situácia ho priviedla k divokej jazde a k tomu najhoršiemu zakončeniu. Prudký náraz ako zázrakom prežil. Hodnota spôsobených škôd sa vyšplhala poriadne vysoko. Trest za neuvážené konanie chlapíka neobišiel.

Bláznivé konanie vodiča Jonathana Denta (32) zachytili kamery. Video jazdy pripomína akčné filmy o pouličných pretekoch. Celý incident sa odohral na visutom cestnom moste Humber Bridge. Muž podľa všetkého nebezpečný manéver spravil schválne. V plnej rýchlosti strhol volant a narazil do zvodidiel. Preletel ich a skončil na ceste pre peších a cyklistov.

Zúfalý vodič sa chcel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Dent mal z pekla šťastie, že túto hrozivú nehodu prežil. Z rozbitého auta musel byť vyslobodený. Utrpel niekoľko zranení vrátane zlomenej ruky. Svojím konaním spôsobil škodu na moste vo výške 11 000 libier (12 900 eur). Svedok nehody sa vyjadril, že Dent išiel rýchlosťou asi 160 km/h, čo potvrdil aj vyšetrovateľ nehody. Dent môže vďačiť aj tomu, že sa na ceste nenachádzal žiaden chodec ani cyklista.

Zúfalý vodič sa chcel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

K tomuto zúfalému činu ho priviedli problémy v osobnom živote. Polícia pri Dentovom vypočúvaní chcela vedieť, prečo si to namieril smerom do zvodidiel, načo chlapík odpovedal: "Ja neviem, asi som mal dosť." Dent podľa výpovedede nikdy vo svojom živote nemal problém. Takto chcel pravdepodobne vyriešiť tie, ktoré ho postretli v poslednom čase. Mal jednoducho klapky na očiach a chcel skoncovať so životom. Dent podľa všetkého nerozmýšľal nad následkami svojho konania, jednoducho rovno konal.

Prežil, no trestu sa nevyhol. Dent bol odsúdený na tri mesiace väzenia s odkladom na dva roky. Okrem toho mu bol uložený zákaz viesť motorové vozidlo na tri roky.

Viac o téme: NehodaAutoMostVodič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu