Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Svadba sa skončila strašnou tragédiou: Nehoda nákladného auta, 45 mŕtvych, aj novomanželia

Ilustračné foto
Ilustračné foto

ANTANANARIVO - Najmenej 45 mŕtvych a viac ako dve desiatky zranených si v meste Anjozorobe na Madagaskare dnes vyžiadala nehoda veľkého nákladného auta, ktoré prevážalo svadobčanov.

Medzi obeťami nešťastia sú aj novomanželia, informovala agentúra Nová Čína s odvolaním na oznámenie starostu Anjozorobe, ktoré leží 90 kilometrov severovýchodne od hlavného mesta Antananariva. "Na mieste zomrelo 45 ľudí. Je medzi nimi deväť detí, 27 žien a deväť mužov. Ďalších 24 osôb utrpelo zranenia," spresnil v telefonickom rozhovore starosta Lova Andriamanantsoa.
 
Podľa neho nákladné vozidlo, ktoré údajne viezlo sedem desiatok ľudí, zišlo z mosta a spadlo do rieky Manaqnara. Väčšina mŕtvych sa utopila. Príčina nešťastia zatiaľ nie je jasná, o život prišiel aj vodič. Vo vidieckych oblastiach Madagaskaru je len málo áut a cesty sú zvyčajne vo veľmi zlom stave, a to najmä v období dažďov, poznamenala Nová Čína. K prevozu väčšieho počtu ľudí sú preto prakticky použiteľné len nákladné autá. To je tiež dôvod, prečo si ich rodiny pri svadbách najímajú na prepravu svadobných hostí.
Viac o téme: NehodaMadagaskar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu