Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nekonečné peklo rodiny: Podozrenie, bohatého Brita zavraždila na Ukrajine jeho nová žena

Ganna a Barry vo svadobný deň. Zobraziť galériu (2)
Ganna a Barry vo svadobný deň. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Polícia roky vyšetruje záhadnú smrť bohatého britského podnikateľa, ktorého malo zraziť auto pri čakaní na taxík pred reštauráciou v Kyjeve. Jeho rodina je stále presvedčená, že v nehode má prsty jeho manželka Ganna, ktorá sa za neho vydala len kvôli peniazom a bažila po tučnom dedičstve. Barry Pring (†47) sa s ňou spoznal na internetovej zoznamke a po tom, čo ho ulovila do chomúta, sa z neho stala chodiaca peňaženka. To sa však žene vraj málilo.

Alexander (17) zavraždil svoju rodinu: Otca (†43), babku (†67) aj sestru (†14) umlátil sekerou

Barry Pring a Ganna Ziuzina sa zosobášili v roku 2007, 16. februára 2008 došlo k tragédii. Odvtedy sa podnikateľova rodina márne snaží zistiť, kde je pravda a žiada spravodlivosť. Exmanželka sa však odmieta zúčastniť vypočúvania v Británii a všetky pokusy na jej prilákanie zlyhali. Tvrdí, že už dala pre políciu na Ukrajine tri samostatné vyhlásenia a nemá čo viac dodať.

Barryho brat Shaughan sa pre portál mirror.co.uk vyjadril, že Gannu zaujímali iba peniaze a ich vzťah videla ako príležitosť na zlepšenie svojej finančnej situácie. Jeho matka Irene sa vyjadrila, že často cestoval kvôli svojej poradenskej firme po svete a v istom čase sa zameral na Kyjev. Až neskôr zistila, že svoju nastávajúcu stretol na internetovej zoznamke s ruskými a ukrajinskými ženami. O 20 rokov mladšia Ganna v nej figurovala ako brušná tanečnica alias striptérka.

V januári 2007 Barry rodine oznámil nečakanú správu, ide sa ženiť a nikto z nich nebol pozvaný. Potom sa vrátil k životu v Londýne a Ganna zostala v Kyjeve, kde sa nasťahovala do bytu, ktorý jej kúpil. Počas dvojtýždňovej návštevy v Británii sa k nemu údajne správala veľmi chladno a podľa matky vôbec nevyzerala, že je doňho zaľúbená. Potom sa vrátila späť na Ukrajinu, kam za ňou jej manžel dochádzal.

Nekonečné peklo rodiny: Podozrenie,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jedného dňa Ganna zatelefonovala Barryho bratovi, že došlo k autonehode. Podozrievavá rodina si najala súkromného detektíva, aby zistila, či má žena prsty v jeho smrti. O tom, že je minimálne spoluvinníčka, je presvedčená dodnes. Ganna sa vrátila nakrátko do Londýna, aby predala manželov Range Rover, zariadenie bytu a vytiahla peniaze z jeho britského bankového účtu.

Patológ ministerstva vnútra Gyan Fernando, ktorý skúmal Barryho telo po vrátení z Ukrajiny, na pojednávaní povedal, že neboli spolu s ním poslané žiadne dokumenty a že príčinou smrti boli mnohopočetné zranenia. Podľa neho je veľmi nepravdepodobné, že by ich spôsobilo obyčajné auto, ale skôr nákladiak. Ukrajinská strana spočiatku prípad vyšetrovala ako dopravnú nehodu, ale v roku 2011 ho rekvalifikovala na možnú vraždu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu