Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dedinčania odhalili hororové tajomstvo susedov: Syna na FOTO zatvorili na 23 rokov do maštale

Lu Zhi prežil 23 rokov v maštali. Zobraziť galériu (2)
Lu Zhi prežil 23 rokov v maštali. (Zdroj: profimedia.sk)

SHIQIAO - Lu Zhi (41) z čínskej dediny Shiqiao bol v reťaziach držaný dlhých 23 rokov v stodole. Jeho rodičia sa obhajujú tým, že je muž mentálne labilný a oni nemajú peniaze na liečbu. Muž síce denne dostával jedlo a pitie, ale musel spať na sene a okolo členkov mal upevnenú reťaz, aby nemohol utiecť.

Strašidelný prípad z Číny vydesil celý svet. Štyridsaťjedenročný Lu Zhi prežil celú svoju mladosť zatvorený v stodole, kde ho vlastní rodičia spútali a držali dlhých 23 rokov. Keď mal Zhi 18 rokov, začal mať podľa rodičov duševné problémy a voči okoliu sa správal agresívne. Rodičia sa syna báli, a tak ho radšej uväznili.

Otrasný prípad zneužívania dcéry: Detaily týrania jej rodičmi, z ktorých behá mráz po chrbte

Rodičia mladíka údajne najprv vzali do nemocnice, ale jeho nákladnú liečbu si nemohli dovoliť. Vtedy sa pre mladého muža skončil slobodný život a celé dni trávil v maštali, spiac na sene. Okolo členkov mal ťažké reťaze a každý deň na prídel dostával tri jedlá.

Hoci Zhi stále vykazuje známky duševných problémov, je schopný so svojím okolím komunikovať. O mužovi v stodole sa spočiatku náhodne dozvedeli šokovaní dedinčania. Tí upovedomili zodpovedné orgány, ktoré sa postarali o to, aby dostal ľudskejšiu starostlivosť a lepšiu strechu nad hlavou.

Dedinčania odhalili hororové tajomstvo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: TýranieLu Zhi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu