Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

VIDEO Dôchodca (84) nečakane spacifikoval zlodeja: Reakciu manželky nečakal, tichá domácnosť!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA – Zlodej mal smolu. Akurát v deň, kedy si myslel, že si pekne zarobí lúpežou, mal naozaj smolu. Radosť nad lupom mu prekazil 84-ročný dôchodca. Ten dlho nerozmýšľal a keď prišla vhodná chvíľa, okamžite konal. Čo však nečakal, bola reakcia jeho manželky.

Incident zachytený na videu, sa stal v Južnej Amerike. Po tom, čo Raul Munoz začul kričať pracovníka obchodu, kde kradol zlodej, rozhodol sa inštinktívne – zlodeja musí zastaviť. S dôchodcom tam bola aj jeho žena.

Bežiacemu zlodejovi vloží do cestu nohu, pričom starčeka odhodí na zem. Zlodeja spacifikoval ďalší zamestnanec obchodu v nákupnom centre. Dôchodcu zobrali po hrdinskom zákroku do nemocnice. Zaujímavé je, že hneď po zakročení sa k nemu prikloní žena a niečo mu dohovára, vyzerá to, ako keby mu jeho čin vyčítala.

Čo mu asi tak dohovárala?
Zobraziť galériu (2)
Čo mu asi tak dohovárala?  (Zdroj: YouTube)

„Bol to inštinkt. Rozhodol som sa ho kopnúť a na všetko som zabudol,“ citujú jeho slová britské médiá. Potom so mnou moja žena nehovorila štyri hodiny. Bol som potrestaný. Opýtala sa ma, ako som to mohol urobiť,“ povedal Raul. Žene odvetil svojsky. „Povedal som, že...jednoducho som to spravil.“

Viac o téme: ZlodejDôchodcaRaul Munoz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu