Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Poplach v Ríme a Paríži: Plné ulice policajtov a bezpečnostných jednotiek! Hľadajú bomby

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: topky)

RÍM/PARÍŽ - Dve veľkomestá sú od ranných hodín v pozore. Pohotovosť zažívajú občania Ríma aj Paríža. Policajti prehľadávajú celé okolie. Dopravné obmedzenia a uzatvorené cesty, to je realita, s ktorou sa stretávajú občania týchto miest.

Rím

Rím je od 8 hodiny rána v pozore. Na stanici Termini bol nájdený podozrivý balíček vo vnútri tunela. Železničná polícia vykonáva kontroly v celej izolovanej časti a hľadá bombu. Súčasne sa ďalšia hrozba v podobe nájdeného kufríka objavila na rímskom námestí Nezávislosti.

Paríž

Jedna z najznámejších ulíc v Paríži bola dnes ráno uzavretá. Pohotovosť spôsobila obava z bomby. O 11.15 hod. bola na Boulevard de la Madeleine vykonaná riadená explózia. Rana spôsobila dieru na okne malého čierneho auta značky Fiat. Polícia následne auto skontrolovala za pomoci zrkadiel a ďalších zariadení. Po vykonanej prehliadke boli okolité cesty znovu sprejazdnené pre všetku dopravu aj chodcov. 

Slávna ulica je jedným zo štyroch Grands Boulevards v Paríži, ktorá tvorí cestu vedúcu cez mesto od východu až na západ. 

 

Viac o téme: PohotovosťBombaObavaMestá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu