Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Záchranári sa ponáhľali ratovať zraneného motorkára: VIDEO Zrazili sa s jeleňom

Zrážka záchranky s jeleňom
Zrážka záchranky s jeleňom (Zdroj: Foto: youtube)

MODRAVA - V sobotu sa kúsok od Modravy stala dopravná nehoda. Účastníkom bol motorkár, ktorý utrpel ťažké zranenia, vrátane otvorenej zlomeniny. Pozemní záchranári, ktorí na miesto vyrazili, zažili po ceste poriadny šok. Stret s obrovským zvieraťom skomplikoval záchranu ľudského života.

Na miesto nehody motorkára vyrazil vrtuľník spolu s pozemnou záchrannou jednotkou. Tá sa ale do určeného cieľa nedostala, informoval server Krimi-Plzeň.cz. Ako sa auto spolu so záchranármi ponáhľalo, vbehol im do cesty obrovský jeleň.  

Záchranka mohutné zviera čelne nabrala. Ako je z videa počuť hlasy záchranárov, tí ostali v šoku a v prvých sekundách nevedeli, čo sa so zvieraťom stalo. Jeleň zrážku neprežil.

"Vodiči sú trénovaní, aby im pri strete so zvieraťom neuhýbali a volant držali rovno v smere jazdy. Vo veľkej rýchlosti stretu pravdepodobne nezabránite, ale dostanete šmyk a buď skončíte v poli, alebo v horšom prípade čelne v strome. Záchranná služba má práve s následkami takýchto manévrov bohaté skúsenosti a sami najlepšie vedia, aké majú takéto nehody konce," povedal hovorca záchranky Martin Brejcha. 

Viac o téme: NehodaZrážkaJeleň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu