Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Polícia postúpila v prípade napadnutej Somálčanky: Celé sa to malo odohrať takto

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti objasnili augustový prípad výtržníctva spáchaného na žene somálskej národnosti. Tú mal napadnúť v súčasnosti už obvinený 40-ročný Bratislavčan. Ku skutku došlo na autobusovej zastávke pred obchodným domom v bratislavskom Lamači.

"Podľa doteraz vykonaných vyšetrovacích úkonov poškodenú 24-ročnú ženu somálskej národnosti čiernej farby pleti, ktorá mala v tom čase na hlave šatku, mal na uvedenom mieste napadnúť v súčasnosti už obvinený 40-ročný Bratislavčan," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Keď k poškodenej Bratislavčan pristúpil, mal sa jej snažiť šatku z hlavy stiahnuť, kričať na ňu po slovensky, že hidžáb sem nepatrí, na čo poškodená pred ním mala ustúpiť a skryť sa za kamarátku. "Obvinený mal naďalej na poškodenú slovne útočiť a od svojho protiprávneho konania ustúpiť až v okamihu, keď poškodená požiadala o pomoc vedľa stojaceho neznámeho muža, ktorý mal v súčasnosti už obvinenému Bratislavčanovi dohovoriť," dodala Kurucová.

Viac o téme: Polícia Konflikt BratislavčanSomálčanka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu