Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Sochu nahého Trumpa v Miami niekto odcudzil: Vyšetrovatelia majú stopu

Donald Trump Zobraziť galériu (2)
Donald Trump (Zdroj: SITA)

MIAMI - V Miami niekto odcudzil sochu nahého Donalda Trumpa. Na Twitteri to oznámila tamojšia polícia, informovala tlačová agentúra AP. Polícia uviedla, že socha republikánskeho prezidentského kandidáta v životnej veľkosti zmizla z umeleckej štvrte Wynwood vo štvrtok, vyšetrovatelia však už majú stopu.

Podľa televízie WSVN bezpečnostní strážcovia vo Wynwoode policajtom povedali, že videli skupinu mužov nakladať sochu na pick-up. Svedok vyšetrovateľom povedal, že si auto vyfotografoval, kým odišlo. Polícia si podľa evidenčného čísla zistila majiteľa vozidla a teraz po ňom pátra.

FOTO Sochu nahého Trumpa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Ide o jednu z nahých sôch Trumpa v životnej veľkosti, ktoré umelecké združenie Indecline rozmiestnilo v auguste na viacerých miestach krajiny. Sochy s vypracovanými fyziologickými detailmi zobrazujú Trumpa s vážnym výrazom v tvári, s extrémne malým penisom a žiadnymi semenníkmi. "Rozhodli sme sa zobraziť Trumpa bez semenníkov, pretože odmietame uznať, že je mužom, podľa nás je iba malým arogantným dieťaťom," vyhlásila vtedy skupina Indecline.

Viac o téme: SochaDonald Trump
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu