Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Regiojet lieta v problémoch, otrasné podmienky v ubytovniach: Svrab v týchto slovenských mestách!

(Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Otrasné podmienky v ubytovniach pre zamestnancov firmy RegioJet, ktorí cestovali z Česka na Slovensko. Posádku, ktorá čakala na ďalšiu zmenu prekvapili na ubytovni plesnivé postele a spoločné izby až pre sedem ľudí. Pražskú posádku mal kvôli týmto podmienkam prekvapiť svrab. Ten sa mal rozšíriť z ubytovní pre zamestnancov na Slovensku!

O zlých podmienkach informoval český portál Blesk.cz. „My tú situáciu samozrejme riešime, ak k tomu chcete nejaké ďalšie informácie, tak zavolajte niekomu kompetentnému,“ odpovedala nepriamo koordinátorka palubného personálu Adéla Hoschová. Portál má aj k dispozícii jej mail, ktorý posielala českej posádke do Martina na Slovensku.

Prosí v ňom posádku o pomoc, keďže má problém s obsadením utorkovej služby. V odpovedi potvrdila informáciu o rozšírení svrabu, zároveň sľúbila posádke odmenu. "Bohužiaľ z dôvodu epidémie svrabu nemôže dnešná posádka nastúpiť." Zdroj problémov má byť podľa portálu na ubytovniach v Martine a Košiciach.

Anonymný zdroj prezradil, že v nich sú otrasné podmienky, plné škodlivých a špinavých matracov. "Tieto byty strácajú možnosť oddelenia priestoru pre mužov a ženy, spí tu denne 10 až 12 ľudí, niekedy až 7 ľudí v jednej miestnosti, z nich minimálne traja sú nútení spať na matracoch na zemi," informoval zdroj.

Z tohto dôvodu firma vybavila posádkam náhradné ubytovanie. Dokazuje to e-mail jedného zo zamestnancov RegioJetu. "Bohužiaľ bol potvrdený u pražskej posádky svrab, na základe tohto je dnešný posádka do Martina ponechaná doma a posádky do Košíc a do Martina majú do piatku zabezpečené náhradné ubytovanie," napísal Pavel Petřík, neskôr to komentovať nechcel, ale hovorca RegioJetu svrab neskôr potvrdil.

Hovorca potvrdil, že zlé ubytovne nechali zavrieť, vyčistiť. Zamestnanci podstúpili vyšetrenie u lekára. Stevardi museli bývať minulý týždeň v ubytovniach blízko stanice v Martine a Košiciach.
 

Viac o téme: VlakMartinSlovenskoRegiojetSvrab
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu