Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Uniklo nechutné VIDEO, mladík sexuje s hamburgerom: Nasledovala búrka na internete!

BRATISLAVA - Trapas ako hrom. Na internete koluje video, ako si to mladík rozdáva s hamburgerom značky McDonalds. To však nie je všetko. Čo prišlo potom, pobláznilo celý internet.

Stačilo jedno video a internet doslova vybuchol. Keď si zadáte na Twitteri alebo na Facebooku kľúčové slovo "McChicken", vyhodí vám veľa koláží a videí zosmiešňujúcich jednu uniknutú nahrávku. Na nej je zobrazený muž, ktorý si robí dobre hamburgerom značky McDonalds. Okamžite sa nechutnosť rozšírila internetom a sociálnymi sieťami.

Černochovi nie je vidieť do tváre, ale video, ktoré nie je publikovateľné, hovorí za všetko. Značka McDonalds sa tak stala za pár hodín virálnym prvkom. Bohužiaľ, pre firmu je to negatívna reklama. Každý, kto chcel zistiť, prečo je video virálne, okamžite dal o svojich pocitoch vedieť. Ako inak, zdieľaním kľúčového slova "McChicken" s vtipným popiskom.

Výsledok na seba nenechal dlho čakať a sociálne siete zaplavili koláže a videá, ktoré vyjadrujú znechutenie či počudovanie nad kontroverzným videom, na ktorom si to chlapík rozdáva s jedným z produktov známej firmy.

Viac o téme: SexHamburgerMcDonaldMcChicken
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu