Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO absurdnej hádky islamského kazateľa a policajta: Ešte prekvapivejšia reakcia muža zákona

Kazateľ sa policajta nebál a kričal na neho ako zmyslov zbavený Zobraziť galériu (4)
Kazateľ sa policajta nebál a kričal na neho ako zmyslov zbavený (Zdroj: YouTube)

BIRMINGHAM - Britské médiá dnes informovali o znepokojivej udalosti, ktorá sa odohrala v Birminghame. Pouličný islamský kazateľ bol nafilmovaný, ako nahnevane kričí na policajta, ktorý prišiel vyšetriť na neho podanú sťažnosť. Rozzúrený duchovný to nenechal len tak a pred zhromaždeným davom demonštroval svoj nárok na slobodu prejavu. Napriek tomu, že to dôstojníka pravdepodobne stálo veľa úsilia, zachoval pokoj.

Mrazivé slová útočníka, ktorý podrezal vo Francúzsku kňaza: To vy, kresťania, nás zabíjate!

Kazateľ policajtovi najprv vehementne vysvetľuje, že dáma, ktorá sa sťažovala, prišla za ním a nie naopak, takže on je v tom nevinne. "Tu je môj svedok," kričí a ukazuje na vedľa stojacu ženu, "ak ma chcete zatknúť, zatknite ma." Policajt sa mu snaží pokojne dohovoriť, ale muža to neobmäkčí. "Myslíš, že sa bojím?" kladie rečnícku otázku.

VIDEO absurdnej hádky islamského
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Duchovný potom ešte zvýši hlas a reve na policajta: "Sloboda prejavu! Nie sme teroristi a nie sme samovražední atentátnici, zahoď svoj televízor do koša. Toto je slobodná krajina a my môžeme slobodne rozprávať na verejnosti!"

Muž ďalej tvrdí, že žena, ktorá sa sťažovala, sa mu sama vyhrážala. Keď sa ho dôstojník pokúsi požiadať o zachovanie slušného správania a aby po ňom prestal kričať, nemá to želaný efekt. Keď policajt poodíde, kazateľ za ním hlasno volá: "Choď, choď nájsť nejakých násilníkov!"

VIDEO absurdnej hádky islamského
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Policajt ho opäť požiada o slušné správanie, ale kazateľ opakuje svoj argument, že má svedka. Postaví sa pred policajta v reflexnej veste a reve, že sa nebojí nikoho okrem boha a chrstne mu slová "Allahu akbar" priamo do tváre.

Nakoniec sa policajt obráti k zhromaždenému davu a vysvetľuje: "Tento muž má právo na zhromažďovanie. Môže tu stáť, aj kričať. Môže urážať. Keď sa dopustí trestného činu proti verejnému poriadku, potom bude zatknutý."

VIDEO absurdnej hádky islamského
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Zo záberov je však jasné, že prítomní sú z väčšej časti na strane kazateľa a za odchádzajúcim dôstojníkom sa strhne posmešný potlesk: "Rasista," kričí za ním ešte kazateľ: "Choď a hľadaj pedofilov a zmizni mi z očí! Ani potom sa však muž v tradičnom islamskom odeve hneď neupokojí a zvýšeným hlasom sa naďalej rozhorčuje.

Viac o téme: PolicajtIslamKazateľBirmingham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu