Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pikantné divadlo v autobuse: VIDEO Opité slečny predviedli striptíz, aby si zarobili na pivo!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Foto: You Tube)

MEXICO CITY - Cesta autobusom z Mexico City do Pachuca sa stala pre prítomných cestujúcich zážitkom a len tak na ňu nezabudnú. Tri ženy sa totiž rozhodli, že využijú uličku a začali tancovať. Nešlo ale o úplne klasický tanec.

Tri poriadne podnapité slečny vo svojej improvizovanej choreografii, mali zakomponované vulgárne pohyby, krúženie okolo cestujúcich a nevynechali ani striptíz. Vôbec im neprekážalo, že sa na palube autobusu nachádzajú aj deti. Slečny si to naopak užívali plnými dúškami a mali z toho veľkú zábavu.

Pikantné divadlo v autobuse:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: You Tube)

Jeden zo šokovaných pasažierov autobusu natáčal nečakané tanečné predstavenie troch mladých žien, ktoré bez hanby pri tancovaní postupne zhadzovali kusy oblečenia, až skončili iba v nohavičkách. Pieseň, ktorú si vybrali pre svoj výkon je notoricky známa. Sean Paul a jeho hit "I’m Still In Love With You" sa stal tým pravým pre výstup podgurážených dám. Podľa výpovede miestneho reportéra, ženy požadovali od každého cestujúceho za svoje spontánne predstavenie 10 mexických pesos. Chceli si totiž kúpiť viac piva a pokračovať niekde na party.

Pikantné divadlo v autobuse:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: You Tube)

Jedna z tanečníc si všimla, že cestujúci zaznamenáva striptíz, ktorý predvádzali a upozornila ho aby telefón odložil a radšej začal tlieskať a povzbudzovať. Je zvláštne, že políciu nikto k tomuto incidentu neprivolal a to aj napriek skutočnosti, že prítomné boli aj deti. 

Viac o téme: ŽenaAutobusStriptíz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu