Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Hrozivý okamih na ceste: Dievčatko (12) vyletelo pri havárii z auta

Hrozivý pohľad
Hrozivý pohľad (Zdroj: Foto: YouTube/LNA)

MIASS - Šokujúce zábery zachytávajú hávariu auta, z ktroého následne vyletelo dievčatko a ostalo ležať bez pohybu na zemi. Pri zhliadnutí nasledovného videa s hrôzou zatajíte dych.

Incident sa stal v ruskom meste Miass. Na videu je zachytený bížiaci sa Ford Fiesta. Vodič nad ním stratil kontolu a v rýchlosti sa prevrátil na trávnatú plochu mimo cestu. Dievčatko (12) vymrštilo z auta cez okno a skončilo ležať na ceste. "Po chvíli za ňou vybehol rodič a dcérka sa prebrala.  Matka sa dostala von sama. Dievčatko ležalo asi tri minúty, potom sa rozplakalo a mama ho zodvihla. Sanitka dorazila rýchlo," opísal svedok hrozivej nehody pre miass-online.ru, ktorému sa poodarilo okamih zachytiť na video. Ako doplnil, s autom zastal a tiež bežal na pomoc.  


Prečítajte si aj:

Odstrašujúce VIDEO zbesilej jazdy opitej Miroslavy po hádke: Moment smrti nevinnej Mišky!


Našťastie, nič vážne sa dievčatku nestalo. Utrpelo slabší otras mozgu a odreniny. Skončilo v nemocnici, no rodičia podpísali revers a vzali ho domov. Vodič havarovaného fordu stratil nad autom kontrolu pravdepodobne po tom, čo prešiel cez výtlk a vošiel do zákruty. 

Upozornenie. Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy. 

Viac o téme: NehodaAutoDievčatko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu