Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tínedžerky (14, 12, 12) nakrútili VIDEO, z ktorého je zle aj sociálke: Drsné priznania!

Dievčatá si videom narobili problémy. Zobraziť galériu (3)
Dievčatá si videom narobili problémy. (Zdroj: Youtube/Kristián Kvetovský)

PRAHA – Skazená mládež? A ešte ako! Tri české základoškoláčky na videu odhalili zákulisie dospievania mladých ľudí – s fľašou rumu a cigaretami. K videu, ktoré vulgárne dievčatá umiestnili na Facebook, sa dostala polícia aj sociálka.

Živé vysielanie neplnoletých tínedžeriek z Jablonce nad Nisou bude mať zrejme nepríjemnú dohru. Dievčatá na videu priznali, že fajčia a ich rodičia o tom vedia. Ich fajčenie údajne tolerujú. Sprievodkyňou záznamu je 14-ročná školáčka a kontrujú jej dve ďalšie 12-ročné dievčiny. Neskôr sa na zázname objavia aj ich dvaja neplnoletí kamaráti.

VIDEO Škola posadnutá diablom: Osemdesiat detí chcel zavraždiť duch!

Podľa portálu Idnes.cz už prípad rieši polícia aj sociálka. Ľudia na Youtube boli zverejneným videom zhrození. Ich správanie niektorí označili za zlyhanie rodičov. Riaditeľ občianskeho združenia Most k naději Lubomír Šlapka však vysvetlil, že takéto správanie násťročných je v našej spoločnosti relatívne bežné.

Tínedžerky (14, 12, 12)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Kristián Kvetovský)

Tínedžerky (14, 12, 12)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Kristián Kvetovský)

„To, čo bolo pred desiatimi, dvadsiatimi rokmi úplne neakceptovateľné, začína byť bežným javom. Navyše, verejnosť na fajčiace či popíjajúci deti vôbec nereaguje. Buď je to ľahostajnosť, alebo aj obava z toho, že ľudia budú obviňovaní, že ich obťažujú,“ komentoval Šlapka, podľa ktorého ide o dlhodobý problém. Jeho najhorším následkom je, že niektoré deti v staršom veku prejdú od alkoholu a cigariet k nelegálnym drogám.

Viac o téme: AlkoholTínedžerky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu