Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sériový vrah mal brutálne sexuálne fantázie: Jeho hororové činy naháňajú strach

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock, Twitter)

WIESBADEN - Najmenej šesť vrážd spájajú nemeckí kriminalisti s medzičasom zosnulým záhradníkom Manfredom S. zo Schwalbachu. Tento údaj však nemusí byť konečný, pretože sa vynorili štyri ďalšie prípady vykazujúce podobné charakteristické znaky, vyplynulo dnes z tlačovej konferencie Krajinského kriminálneho úradu spolkovej krajiny Hesensko vo Wiesbadene. Informácie priniesla tlačová agentúra DPA.

Vyšetrovatelia považujú za takmer isté, že spomínaný muž zavraždil prostitútku, ktorej rozkúskované telo sa našlo po jeho úmrtí v garáži, ktorú si prenajal. Navyše k tomu treba prirátať doteraz neobjasnené vraždy dvoch prostitútok z Frankfurtu nad Mohanom zo 70. rokov a ďalších dvoch tamojších prostitútok z 90. rokov minulého storočia. Prípady majú podobné rysy aj s hrdelným zločinom na 13-ročnom školákovi Tristanovi Brübachovi z marca 1998. Aj v tomto prípade mal páchateľ sadistické sexuálne fantázie.

Spoločným menovateľom všetkých spomínaných zločinov je mimoriadna brutalita páchateľa. Štyri prípady, ktoré vyšetrovatelia eventuálne spájajú s rovnakým páchateľom, sú kauzy dvoch žien, ktorých hlavy sa našli v katastri Frankfurtu nad Mohanom v rokoch 1998 a 1999, a dvoch nezvestných osôb. Je možné, že predpokladaný sériový vrah mal komplica, na čo vyšetrovatelia prišli pri obhliadke tela jednej z obetí.

Verejnosť sa dnes z úst vyšetrovateľov tiež dozvedela, že Manfred S. mal jednej z obetí odobrať orgány a že veľmi podobné skutočnosti sa týkajú aj piatich ďalších vrážd z uplynulých desaťročí. V počítači zosnulého záhradníka sa našli databázy so znázornením sexuálnych násilných fantázií, ktoré takmer úplne zodpovedajú zraneniam jeho predpokladaných obetí. Muž, o ktorom dnes nielen nemecké médiá informujú ako o pravdepodobnom brutálnom sadistickom sériovom vrahovi, žil ako bezúhonný občan, celkom normálny otec rodiny, a to až do náhleho úmrtia v roku 2014 vo veku 67 rokov.

Viac o téme: VrahSadistaFrankfurt nad Mohanom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu