Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Otras, ktorý nemá obdoby: Chlapec (14) si natáčal žiačku pri orálnom sexe, zábery predával

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BOR - Srbská polícia vyšetruje nechutný prípad štrnásťročného chlapca. Žiak siedmej triedy základnej školy v Bore je dôvodne podozrivý zo spáchania trestného činu výroby detskej pornografie.

Podľa vyšetrovateľov mal chlapec orálny sex s dievčaťom zo školy. Šiestačku pri akte tajne filmoval do svojho mobilu. Dievčina v jednom okamihu zistila, že jej chlapec drží nad hlavou mobilný telefón. Vo videu dokonca počuť, ako hovorí: "Nie, prosím!" 

Nespratník začal zábery ukazovať v škole a požadoval za ne peniaze, a to 150 srbských dinárov (1,22 eur). Za preposlanie videa požadoval 1000 dinárov (8,11 eur). Deti si v škole o videu hovorili medzi sebou a dostalo sa to do uší riaditeľa. Chlapca zavolal do riaditeľne a požadoval, aby mu odovzdal svoj mobil.  Žiak ale povedal, že ho zabudol doma. Telefón mal teda priniesť na druhý deň, no v pamäti mobilu už žiadne video nebolo. 


Prečítajte si aj:

Sexuálny škandál na Slovensku: Miesto starostlivosti o deti, zneužívanie!


Ako informuje vijestidanas.com, polícia sa k nahrávke dostala vďaka žiakom, ktorí si video od chlapca kúpili. Rodičia boli o všetkom informovaní. Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá, momentálne je v štádiu vyšetrovania. 

Viac o téme: ŠkolaŽiaciOrálny sex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu