Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trump sa pripravuje na veľkolepé volebné víťazstvo: Táto osoba bude jeho pravou rukou

Donald Trump
Donald Trump (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Uchádzač u republikánsku prezidentskú nomináciu Donald Trump si vybral guvernéra štátu New Jersey Chrisa Christieho za šéfa tímu, ktorý bude v prípade jeho volebného víťazstva pripravovať prevzatie moci v Bielom dome. S odvolaním sa na dnešné oznámenie Trumpovej kampane o tom informovala agentúra Reuters.

Christie bol pôvodne jedným z početných Trumpových súperov v boji o prezidentskú nomináciu Republikánskej strany. Po prvých neúspešných primárkach však z kampane odstúpil a ako jeden z prvých popredných republikánov vo februári vyjadril podporu Donaldovi Trumpovi.

"Guvernér Christie je mimoriadne erudovanou a lojálnou osobnosťou disponujúcou prostriedkami a zdrojmi na zostavenie jedinečného Prechodového tímu, ktorý bude pripravený prevziať Biely dom, keď (Donald Trump) v novembri zvíťazí," uvádza sa v oznámení miliardárovej kampane. 

Prezidentské voľby v USA sa budú konať 8. novembra. Pravdepodobne si v nich zmerajú sily republikán Donald Trump a demokratka Hillary Clintonová.

Viac o téme: USADonald TrumpChris Christie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu