Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

MIMORIADNA SPRÁVA Brutálne VIDEO: Kričala Allahu Akbar a držala hlavu mŕtvej Nasti (†4)

Motívy ženy, ktorá odťala detskú hlavu zatiaľ nie sú známe.
Motívy ženy, ktorá odťala detskú hlavu zatiaľ nie sú známe. (Zdroj: YouTube)

MOSKVA – Hororovú scénu zažili moskovskí policajti. Pri jednej zo staníc metra dnes ráno zatkli ženu s odseknutou detskou hlavou. Policajti ju okamžite zadržali a previezli do psychiatrickej liečebne. Išlo o moslimku, mala totiž na hlave burku, pritom kričala známu vetu Alláhu Akbar, teda Boh je veľký!

Ženu zachytili na videozáznam priemyselné kamery pri tom, ako kráčala ulicami, v istom okamihu zdvihla zakrvavenú hlavu dieťaťa nad seba. Polícia objavila detské telo bez hlavy v jednom z moskovských panelákov asi jeden a pol kilometra od stanice metra Okťabrskoje Pole, kde ženu zadržali. Telo dieťaťa objavili hasiči privolaní k požiaru. Dieťa malo asi 3 až 4 roky, bolo identifikované ako Nasťa M.

Polícia zadržala jej pestúnku, 38-ročnú Gyulchehru Bobokulovu, ktorá zrejme pochádza z Uzbekistanu. Polícia ženu odviezla do psychiatrickej liečebne, na ulici sa totiž vyhrážala aj tým, že vyhodí okolie do vzduchu. Obhorené ostatky vykazovali známky krutého násilia. Z doterajšieho vyšetrovania vyplýva, že žena dnes ráno počkala na odchod rodičov dievčatka s jeho starším súrodencom z bytu.

UPOZORNENIE: Video nie je vhodné pre maloletých a osoby s citlivou povahou!

Podľa Lifenews.ru pôsobila žena pohybujúca sa v blízkosti metra podivne, preto k nej pristúpila polícia a pýtala si od nej doklady. Namiesto nich však z tašky vytiahla detskú hlavičku a rozplakala sa. Priznala sa, že zabila dieťa. Do príchodu polície k nej žiaden okoloidúci či predavač z blízkych obchodov neodvážil pristúpiť. "Všetci sa báli," uviedol jeden zo svedkov. Podľa iného svedka sa žena ľuďom na ulici vyhrážala, a to aj policajtovi, ktorý ju chcel spacifikovať ešte pred príchodom posíl. Žena ho varovala, že ak sa k nej priblíži, "odpáli sa"

V čase zatýkania bola zrejme pod vplyvom psychotropných látok. Vzhľadom na jej "neadekvátne správanie sa pri zatýkaní" vyšetrovatelia nariadili vykonať psychiatrickú expertízu ženy s cieľom zistiť, či bola schopná posúdiť svoje konanie a jeho dôsledky. Viacero ruských agentúr medzičasom s odvolaním sa na federálnu migračnú službu informovalo, že žena podozrivá z vraždy dievčatka pracovala v Moskve, kam pricestovala v januári, ilegálne. Podľa agentúry Interfax polícia uzavrela okolie stanice metra i vchody do nej. Uzavreté sú aj ulice v okolí miesta činu, kde hliadkujú policajti v nepriestrelných vestách. 

Viac o téme: DieťaMoslimkaOdťatá hlavaMoskovská polícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu