Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Hrozivej nehody: Z auta lietali iskry, pri rodine s dieťatkom (4 mes.) stáli všetci svätí

V aute sedelo štvormesačné dieťatko
V aute sedelo štvormesačné dieťatko (Zdroj: Foto: youtube)

WEST MIDLANDS - Vážna dopravná nehoda sa stala na britskej ceste. Zatiaľ nevedno, ako k nej došlo, no po zhliadnutí zverejnených záberov behá mráz po chrbte. Volvo preletelo cez dva pruhy na streche. Vnútri bolo štvormesačné dieťatko.

Desivé zábery zachytila palubná kamera vodiča kamiónu na britskej ceste M5 v grófstve West Midlands. Znenazdajky sa pred kabínu vyrútilo v škymu volvo prevrátené na streche. Prešlo dva jazdné pruhy pričom z neho lietali iskry a skončilo mimo vozovku.

Pohotový vodič kamiónu okamžite zastal a bežal na pomoc posádke havarovaného volva. Vnútri bola mladá rodinka so štvormesačným chlapčekom. Našťasie, všetci desivý náraz prežili, dieťatko zachránila autosedačka, v ktorej bolo pripútané. 

"Náš vodič pomohol najlepšie, ako vedel, a zavolal políciu. Všetci sa vedeli dostať von," povedal hovorca spoločnosti, ktorej kamión patrí, Mike Colborbe (48) pre walesonline.co.uk. Kamionistu zároveň pochválil za hrdinský čin. Nehodou sa teraz zaoberá polícia a rovnako zisťuje okolnosti, za akých k nej došlo. 

Pozrite si zábery vážnej dopravnej nehody

Viac o téme: NehodaDieťaChlapček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu