Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Moderátorka oznámila národu smutnú správu: Za tento omyl teraz poriadne pyká!

Fiona Winchesterová. Zobraziť galériu (4)
Fiona Winchesterová. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN - Zomrel David Cameron. Teda, pardon, David Bowie. Takýto trapas sa podaril britskej moderátorke v rádiu. Svoj omyl okamžite napravila, no na povesti jej to nepridalo. Sociálne siete ihneď po tomto kikse doslova explodovali.

Chybička sa prihodila. Fiona Winchesterová z rádia Heart FM včera ráno o pol 9 britského času zahlásila správu, pri ktorej nejednému Angličanovi zabehlo. Moderátorke sa podaril poriadny trapas, keď namiesto Davida Bowieho, ktorý zomrel včera po 18-mesačnom boji s rakovinou, pochovala britského premiéra Davida Camerona.

David Bowie
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Aj keď sa mladá dievčina vzápätí opravila, keď prehlásila "Zomrel David Bowie, nie David Cameron. Myslelal som Bowieho", sociálne siete jej to nedarovali. "Pane bože, práve som počula, že umrel David Cameron. Oh, môj Bože," napísal jeden z ľudí na Twitteri. Našli sa aj škodoradostné komentáre. "Do pekla, takto ma potešiť a vzápätí ihneď sklamať," napísal chlapík, ktorý zrejme Camerona príliš v láske nemá.

David Cameron
Zobraziť galériu (4)
David Cameron  (Zdroj: SITA)

Cameron svoju ľútosť vyjadril aj na Facebooku. Mladý David vyrastal na jeho hudbe. "Ľudia budú počúvať jeho hity aj o sto rokov. David bol niekto, kto si naozaj zaslúži pomenovanie génius."

 

David Bowie was someone who people of my age, and those quite a bit older, felt we grew up with. He provided a...

Posted by David Cameron on 11. január 2016
Viac o téme: SmrťTrapasDavid CameronDavid Bowie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu