Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Otrasný prípad sexuálnej zvrátenosti: Otec (56) znásilňoval dcéru od 9 rokov, má s ňou osem detí

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

SAO PAULO - Na povrch vyplával obrovský škandál. Polícia odhalila šokujúci prípad sexuálnej zvrátenosti. Otec Domingo Bullicio (56) znásilňoval dlhých 22 rokov svoju dcéru, s ktorou splodil osem detí. Zverstvá začal páchať, keď mala Antonia deväť rokov.

Argentínsky Fritzl, ako sexuálne monštrum miestni označili, znásilňoval svoju dcéru dve dlhé desaťročia. Zvráteného muža (56) polícia zadržala po mesiaci, čo bol na úteku. Chytili ho v dome príbuzného na vidieku. Psychopat Domingo Bullicio, medzi priateľmi známy ako Vernacho, žil s dcérou a spoločnými deťmi vo Villa Balneario v meste Santiago del Estero.

Ako informuje elliberal.com.ar, svoju dcéru Antoniu začal zneužívať, keď mu zomrela manželka. Dcéra ostala bývať s otcom, dvaja jej bratia išli bývať k príbuzným. Netrvalo dlho a dcéra musela nastúpiť na pozíciu manželky. "Od chvíle, keď moja mama odišla, stala som sa manželkou môjho otca," zaspomínala.

 

Susedia sa vyjadrili, že muž bol síce násilnícky, ale rodinne založený. Otrasný prípad prepukol, keď Antonia išla do nemocnice s jedným zo svojich detí a na otázku lekára, kto je otcom dieťaťa odpovedala, že jej otec.

Desivé opisy zverstiev

Antonia vyhlásila, že ju otec zneužíval od útleho veku, od deviatich rokov. Neskôr aj pred očami ich spoločných detí. Ako opísala, vyhrážal sa jej slovami, že ak sa mu nepodvolí, zabije ju. Priznala, že sa neustále bála o svoj život. Otec sa jej často vyhrážal aj bitkou a po dome ju naháňal kusom dreva. V desivých opisoch pokračovala a doplnila, že sexuálne ju zneužíval aj jej strýko. 
 
"Chcem ho vidieť hniť vo väzení. Chcem spravodlivosť," vyznala sa. DNA testy potvrdili, že všetky deti splodil Domingo Bullicio. Prokurátor Marcelo Sgoifo povedal, že Bullicio čelí niekoľkým obvinenia zo znásilnenia.

Otrasný prípad z Rakúska

Podobne otrasný prípad vyplával na povrch pred rokmi v Rakúsku. Elizabeth Fritzlová bola uväznená od 18 rokov v stiesnenom pivničnom priestore bez okien v rakúskom mestečku Amstetten. Jej otec Josef ju opakovane znásilňoval. Porodila mu sedem detí, tri z nich skončili v pivničnej pasci s ňou. Fritzl si odpykáva doživotný trest.

 

Viac o téme: ŠkandálSexuálne zneužívanieDomingo Bullicio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu