Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Hrôzostrašné nálezy v Rakúsku: Vo vode plávali kufre s časťami ľudských tiel!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

GMUNDEN - Kufor s časťami tela našli dnes okoloidúci v Traunskom jazere v Hornom Rakúsku.

Oznámila to miestna polícia, ktorá kufor vyplavený na breh v meste Gmunden zaistila, informovala agentúra APA. Telesné pozostatky odovzdali na objasnenie totožnosti a príčiny smrti ústavu súdneho lekárstva v Salzburgu. Prokuratúra oznámila, že začala vyšetrovanie nálezu, žiadne ďalšie informácie však úradom zatiaľ známe nie sú. 

"Nemáme žiadnu predpokladanú obeť a žiadneho predpokladaného páchateľa," povedal hovorca prokuratúry pre APA. Nie je jasné ani to, či ide o telo muža alebo ženy. 
Bližšie podrobnosti sa podľa agentúry očakávajú v pondelok. 

V jazere našli druhý kufor s časťami tela asi 70-ročnej ženy

Po nedeľňajšom náleze kufra s časťami tela v Traunskom jazere v Hornom Rakúsku objavil policajný pes neďaleko ďalší kufor, v ktorom sa tiež nachádzali ľudské pozostatky. Podľa autopsie patria približne 70-ročnej žene, totožnosť mŕtvej však zatiaľ nie je známa, informovali dnes rakúski vyšetrovatelia.

Nájdené telo tiež nie je úplné, preto zatiaľ nebolo možné stanoviť príčinu smrti, uviedla hovorkyňa prokuratúry vo Welse pre agentúru APA. 

V nedeľu okolo poludnia majiteľ pozemku pri jazere v katastri mesta Gmunden nahlásil polícii, že vo vode pláva kufor. Keď ho policajti otvorili, naskytol sa im hrôzostrašný pohľad. Miesto nálezu uzavreli a prehľadali okolie, policajný pes pri tom narazil na druhý kufor. 

Telesné pozostatky odovzdali ústavu súdneho lekárstva v Salzburgu, kde ešte v nedeľu večer vykonali súdnu pitvu. 

Viac o téme: RiekaNález Rakúsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu