Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Kamarátka prišla zmlátená ako žito: Nikto jej nepomohol, naštvaná urobila nečakanú vec

Zbitá tínedžerka Zobraziť galériu (3)
Zbitá tínedžerka (Zdroj: Foto: Facebook)

SYDNEY - Šokujúce fotografie zbitej tínedžerky obleteli sociálnou sieťou. Zábery zakrvavenej dievčiny vháňajú slzy do očí. Takto dopadla po bitke s priateľom.

Fotografie domáceho násilia svedčia o brutálnej agresivite. 19-ročná dievčina skončila so zlomeným nosom, doráňanou tvárou a zlomeným predným zubom. 

Priatelia sa pohádali v piatok večer. Spolubývajúca obete kamarátku zbadala ako prvá, ostala šokovaná. "Prišla do mojej izby, zobudila ma a bola celá zakrvavená," povedala spolubývajúca pre Daily Mail. Ako ďalej opísala, pár odišiel von na niekoľko minút a následne sa vrátila už len zbitá kamarátka.

FOTO Kamarátka prišla zmlátená
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Dievčina údajne kontaktovala svojho priateľa, pretože s ním chcela riešiť spoločný vzťah. Boli spolu asi pol hodinu a ako opísala, keď odišiel, šla za ním ešte k auta, tam sa po nej zahnal a dvakrát ju surovo udrel do tváre.   
 
FOTO Kamarátka prišla zmlátená
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Polícia útočníka vypočula. Uviedol, že jeho priateľka sa zranila pri páde a keďže nie sú svedkovia incidentu, prípad uzavrela. Spolubývajúca zverejnila fotografie preto, lebo si myslí, že polícia v tomto prípade nekonala dostatočne dobre. Zaskočená z jej reakcia sa spolubývajúca rozhodla krvavé fotografie kamarátky zverejniť. Takto chce rozbehnúť kampaň, aby prinútila políciu konať a robiť si svoju prácu.  

Podľa lekárskej správy zlomený nos a vybitý zub dievčiny nemohli byť spôsobené pádom, ale fyzickým útokom.
 
 

Viac o téme: BitkaTínedžerkaDievčinaSydney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu