Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Policajnej naháňačky v Prahe: Nadrogovaný vodič (33) havaroval, to ale nebolo všetko

policajná naháňačka v Prahe
policajná naháňačka v Prahe (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

PRAHA - Pražskí policajti boli v pondelok podvečer v pohotovosti. Museli zasahovať proti vodičovi, ktorý sa im s vypätím všetkých síl snažil uniknúť. Zbesilá jazda sa odvážnemu mužovi nevyplatila, havaroval. Policajti sa ale môžu pochváliť pekným úlovkom. Vodič bol bez dokladov, bol pod vplyvom drog a navyše auto, ktoré riadil, bolo ukradnuté.

Dopravní policajti si všimli na Vladivostockej ulici v Prahe podozrivý Volkswagen Golf a rozhodli sa ho skontrolovať. "Vodič však na pokyn k zastaveniu nereagoval, naopak pridal plyn a začal unikať. Policajti preto začali vozidlo prenasledovať, čo netrvalo dlho a po približne troch kilometroch vodiča zadržali. Ten totiž na Želiveckej ulici nezvládol riadenie a havaroval," informoval hovorca pražských policajtov Jan Daněk.

Muži zákona vzápätí zistili, že tridsaťtriročný muž, ktorý sedel za volantom, mal na rýchly únik z dohľadu policajtov hneď niekoľko dôvodov. "Mal totiž vyslovený zákaz riadiť motorové vozidlá na dva roky, bol pod vplyvom drog a vozidlo, ktoré riadil, bolo kradnuté," dopnil Daněk.

Muža policajti zadržali a skončil na policajnej stanici. V prípade odsúdenia mu za trestné činy hrozí až trojročný pobyt za mrežami.

Pozrite si video, ktoré zverejnili pražskí policajti.

Prenasledovanie auta v Prahe

Viac o téme: NaháňačkaNarkomanPolícia Praha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu