Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Toto nesmie zažiť žiaden rodič: Mama natočila VIDEO, ako sa jej obesil syn

Rodičia zeverejnili domáce video
Rodičia zeverejnili domáce video (Zdroj: Foto: youtube)

CHIPPEWA FALLS - Po rokoch zverejnila rodina domáce video ako výstrahu. Chcú varovať všetkých rodičov, aby dávali na svoje deti veľký pozor a zverejnenými snímkami upozorňujú na nebezpečné šnúry od žalúzií. Tento príbeh má šťastný koniec. Mama svojho synčeka na poslednú chvíľu zachránila.

Dieťa už malo modrastú farbu a nedýchalo, keď k nemu so zúfalým výkrikom pribehla vydesená mama, ktorá natáčala ďalšie deti. Gavin Walle z Wisconsinu v USA má dnes už 17 rokov. Keď bol ešte dieťa prežil hrozivú situáciu, ktorá je zachytená na videu. Pri hre sa zamotal do šnúry od okennej žalúzie.

Mama natáčala deti, ako sa hrajú, keď jej padol zrak na Gavina. Odhodila telefón a so žalostným výkrikom šla na pomoc. Po chvíli synček zakašľal a zaplakal, konečne sa nadýchol.

Dnes už tínedžer súhlasil so zverejnením videa, aby pomohol upozorniť na to, aké sú šnúry v domácnostiach s malými deťmi nebezpečné. Rodina tak zverejnila domáce video s cieľom upozorniť rodičov na "tichého zabijaka". Rodičia Nicky a Nate natočili video pred desiatimi rokmi. 

"Stretávam sa s týmito prípadmi už desiatky rokov a hovorím naozaj niekoľko desaťročí o tom, že zhruba raz za mesiac dostávame správu o obesení dieťaťa na šnúre pri okne. To musí prestať," povedal Elliot Kaye, predseda Komisie pre bezpečnosť spotrebiteľských výrobkov pre abcnews.go.com.

 

 

Viac o téme: ObesenecSyn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu