Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ľudia blízki Babišovi chceli kompromitovať ministra vnútra: FOTO s nahou ženskou v článku!

Milan Chovanec
Milan Chovanec (Zdroj: youtube.com)

PLZEŇ - Český minister vnútra čelí škandálu. Objavila sa fotografia z nočného podniku, na ktorej je vidno, ako sedí za stolom a pred ním nahá žena. Ide však o fotomontáž, minister podal trestné oznámenie. Fotografiu zverejnil a doplnil, že ide o snahu skompromitovať jeho osobu.

Milan Chovanec priznal, že podnik v minulosti navštívil, naposledy v roku 2014. Schádzali sa tam miestni vplyvní podnikatelia a politici. Dnes je to obyčajný hudobný podnik. Návštevníci hovoria, že sa tam síce nachádza VIP solónik, no nie sú tam žiadne priestory pre nevestinec, ako napovedá fotografia. Vedenie odmieta, že by poskytovali sexuálne služby. Fotografia vznikla ako propagačná snímka podniku v Plzni s názvom Pantheon. Otvorili ho v roku 2012 a majitelia teraz tvrdia, že fotku im ktosi ukradol.

Snímku zaskočenému ministrovi priniesli redaktori mediálneho domu Mafra, ktorý patrí Andrejovi Babišovi. Ako informuje český portál Neovlivní.cz, fotka, ktorú neznámi ľudia využili na fotomontáž s ministrom, pochádza podľa majiteľov podniku z čias, keď pripravovali rôzne varianty pre reklamnú kampaň. Na propagáciu ale nakoniec nebola využitá. 

Minister sa k celej kauze postavil zoči-voči a fotografiu aj s komentárom zverejnil na svojom konte.

Nie je však jasné, ako sa fotka dostala do rúk neznánmych ľudí, ktorí vytvorili fotomontáž s Chovancom. Minister sa obrátil na políciu a tajné služby. Tie vychádzajú z tvrdenia majiteľov klubu, že im fotky niekto ukradol. Novinári, ktorí fotku ministrovi ukázali, tvrdia, že sa k nim dostala anonymne.

Chovanec sa ale ešte v lete obrátil na tajné služby s tým, že ho chce niekto zdiskreditovať pomocou nepravých fotiek. Vyslovene poukázal na Františka Nachtigalla, Babišovho mediálneho manažéra.   Ten ale akúkoľvek spojitosť s fotomontážou striktne popiera.

Viac o téme: FotomontážMilan Chovanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu