Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sex peklo vo vile saudského princa (28): Orál s chyžnou, vyhrážky smrťou a víťazstvo peňazí

V tomto dome sa mala odohrať dráma. Zobraziť galériu (2)
V tomto dome sa mala odohrať dráma. (Zdroj: google.com)

LOS ANGEES - Polícia v kalifornskom Los Angeles zadržala saudskoarabského princa podozrivého zo znásilnenia. Informovala o tom dnes agentúra AFP. Princ Madžíd Abdal Azíz Saúd údajne nútil zamestnankyňu svojho luxusného sídla v štvrti Beverly Hills k orálnemu sexu.

Dvadsaťosemročného princa z rozvetvenej saudskoarabskej kráľovskej rodiny polícia zadržala v stredu, už vo štvrtok sa ale ocitol na slobode. Zaplatil vraj totiž kauciu vo výške 300.000 dolárov. Pred súdom, kde by sa mal zodpovedať z "núteného orálneho pohlavného styku" a vyhrážania smrťou, by mal stáť 19. októbra. Hrozí mu osem rokov väzenia a pokuta 10.000 dolárov.

Polícia zatiaľ netuší, či Saúd nedisponuje diplomatickou imunitou, o pomoc vraj už kvôli tomu poprosila ministerstvo zahraničia. Saudskoarabské veľvyslanectvo sa k incidentu zatiaľ nevyjadrilo, informoval server BBC.

Podľa denníka Los Angeles Times na skutok políciu upozornil princov sused, ktorý uvidel zakrvavenú ženu volajúcu o pomoc, ktorá sa snažila preliezť múr princovho luxusného sídla v Beverly Hills, ktoré má údajne hodnotu okolo 37 miliónov dolárov. 

Nie je to prvýkrát, čo sa členovia saudskoarabskej kráľovskej rodiny dostali do konfliktu so zákonom v USA. V roku 2013 miestne úrady obvinili princeznú Mišaíl Alajbánovú zo zotročovania ženy pôvodom z Kene. Pre nedostatok dôkazov bola ale neskôr obvinenia zbavená.

Viac o téme: ZnásilnenieMadžíd Abdal Azíz Saúd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu