Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Opitý muž sa zavrel počas letu na toaletu: Pilotovi došla trpezlivosť, zobral sekeru a ...!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

BRATISLAVA - Toto sa len tak nevidí. Opitý pasažier sa zavrel na toaletu počas letu. Keď ho kapitán vyzval, aby sa vrátil a išiel na svoje sedadlo, muž nereagoval. Pilotom došla trpezlivosť a jeden z nich zobral veci do svojich rúk.

Keď nepomôžu slová, musia nastúpiť tvrdšie praktiky. Toto sa stalo švédskemu pilotovi, ktorého vytočil jeden z pasažierov. Ten sa v podnapitom stave zavrel na toaletu a nechcel otvoriť. Informoval o tom portál nbcnews.com.

53-ročný cestujúci to počas stredajšieho letu prehnal s alkoholom a zamieril na toaletu, kde sa zamkol. Po čase, keď stále nevychádzal, pilot švédskej leteckej spoločnosti Nextjet stratil trpezlivosť, zobral sekeru a išiel to ručne-stručne vybaviť, americkému portálu to potvrdila švédska polícia.

Počas pristávania musia byť všetci pasažieri pripútaní, bez výnimky. Muž na toalete nereagoval na výzvy a preto musela nastúpiť tvrdá sila. Úrady zatiaľ nepoznajú dôvod konania muža na záchode v lietadle.

Pilot napokon so sekerou v ruke rozbil dvere a dostal sa k pasažierovi. Kopilot musel zatiaľ znížiť rýchlosť lietadla, aby to jeho kolega stihol ešte pred pristátím. Nakoniec sa zistilo, že dotyčný muž na toalete bol ešte pred vzlietnutím taký opitý, že zvažovali jeho cestu. Napokon mu ju dovolilii. Polícia ho zadržala na letisku, kam si ho prišla vyzdvihnúť jeho žena. Určite musela mať z neho radosť.

Viac o téme: AlkoholPasažierSekeraLetPilot
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu