Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Teroristický útok v Tunisku prežil Čech Drahomír na vlastnej koži: Nakrútil VIDEO vraha

Sajfaddín Rizkí krátko po streľbe Zobraziť galériu (4)
Sajfaddín Rizkí krátko po streľbe (Zdroj: Foto: Facebook)

SOUSSE - Koncom júna otriasol celým svetom brutálny masaker v tuniskom letovisku Sousse. Drahomír z Česka bol od vraždiaceho monštra len sto metrov a podarilo sa mu ho nasmímať. V osudné okamihy bol na pláži, z ktorej sa mu, našťastie, podarilo utiecť. Z bezpečia šialenca natočil.

Drahomír prežil doslova vlastnú smrť. Aj takými slovami sa dá opísať jeho hrozivý zážitok. "Zhruba desať sekúnd pred streľbou som toto miesto fotil. Ani v duchu som si nepredstavoval, že za chvíľku uvidím padať na zem postrieľaných ľudí. Keď mi začali lietať guľky nad hlavou, v tej chvíli som si len prial rýchlo utiecť. Nikto, kto to nezažije, neuverí, ako je to strašné. Len sa modlíte, nech vás nezasiahne," napísal Drahomír v statuse na sociálnej sieti.

Teroristický útok v Tunisku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: FB/Drahomír Foldyna)

Podľa medializovaných informácií Drahomír utekal, pričom ho guľky tesne míňali. Všade bolo plno krvi a zranení ľudia. Ako opísal, boli to hrozné a desivé okamihy. "Denne sa mi to v noci vybavuje ako blízko môže byť človek k smrti. Na fotke, ktorú som tesne pred streľbou vyfotil, je označené miesto odkiaľ strieľal," uviedol.

Na videu, ktoré Čech natočil vidno, ako vrah Sajfaddín Rizkí v čiernom po streľbe pokojne kráča s kalašnikovom po pláži. "Na fotke, ktorú som tesne pred streľbou vyfotil, je označené miesto odkiaľ strieľal. Na videu je potom vidieť, ako sa tesne po streľbe prechádza po našej pláží," ozrejmil Drahomír.

Brutálny útok sa stal v piatok 26. júna v tuniskom letovisku Soousse. Spáchal ho dvadsaťtriročný Sajfaddín Rizkí. Podľa polície prešiel výcvikovým táborom radikálov v Líbyi. Obeťami streľby boli zahraniční turistí. Zomrelo 30 Britov, traja Íri, dvaja Nemci a jeden občan z Portugalska, Belgicka a Ruska. Šialenec zranil ďalších štyridsať ľudí, polícia ho zastrelila.

 

 

Tak, dnes je dvanáct dní po teroristickém atentátu na pláži v Tunisku, který jsem osobně prožil. Byl jsem od atentátníka...

Posted by Drahomír Foldyna on 7. júl 2015
Viac o téme: VrahTuniskoDrahomír
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu