Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Krásna, ale krutá vrahyňa (29): Misska sa zaplietla do gansterského podsvetia, mala zabiť päť ľudí

Slobodanka sa zaplietla s pekne zlými chlapcami
Slobodanka sa zaplietla s pekne zlými chlapcami (Zdroj: Facebook)

SARAJEVO - Bývalá Miss Bosny a Hercegoviny a súčasná modelka časopisu Playboy trčí za mrežami. V Chorvátsku ju zatkli pre podozrenie z účasti na piatich vraždách a z krádeže niekoľkých miliónov. Očividne nebezpečná kráska, Slobodanka Tosic (29), bude teraz čeliť súdu. Na zlé chodníčky ju zrejme zlákal jej partner, podľa niektorých zdrojov mafiánsky boss, Darko Elez.

Darka rovnako zatkli pre podobné obvinenia z vraždy a krádeže. Slobodanka bola iba jednou z 32 osôb, ktoré polícia dlhodobo sledovala v rámci policajnej akcie nazvanej „Operácia Bábika“, podľa ich zistení patrila táto kráska do centra diania. Suma, ktorú spolu s kumpánmi ukradli, sa podľa denníka Daily Mail vyšplhala na viac ako 5,5 milióna eur.

Idemo na more..;)

Posted by Slobodanka Boba Tosic on 16. december 2014

Ešte predtým, než Slobodanka opustila domovinu, patrila medzi bohaté celebrity, pracovala pre Playboy a tešila sa zo svojho úspechu. Zúčastnila sa aj reality šou, srbskej verzie známeho seriálu Survivor. Súd so Slobodankou sa začal ešte v roku 2014, práve preto ušla z krajiny. Nebezpečnou slečnou však bola už predtým, jej bývalým partnerom bola lokálny gangster Djordje Zdrale.

Viac o téme: Mafiánsky bossSlobodanka TosicBývalá miss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu