Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kontroverzná anketa o jadrovom útoku USA vyvolala odpoveď: VIDEO Takto odpovedali v Moskve!

(Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Podpísali by ste petíciu, v ktorej by sa vás pýtali, či by ste zaútočili atómovými zbraňami na Spojené štáty? Rusi by tak neurobili, tvrdí ruská propagandistická televízia RT. Reaguje tak na podobnú anketu z americkej strany, ktorá tvrdí, že Američania by s útokom na Rusko problém nemalo.

Po predchádzajúcom experimente, kde sa Američania podpisovali pod petíciu, aby mohli zaútočiť na Rusko, zorganizovala podobný experiment ruská televízna stanica RT. O nej je, mimochodom, známe, že sa správa ako slúžka Kremľu. Preto sa rozhodla vykresliť Američanov ako krvilačných štváčov a Rusov ako mierumilovných ľudí.

Nastrčený anketár zháňal podpisy pod petíciu, aby mohlo Rusko zaútočiť na USA, píše ruská televízna stanica RT. Ľudia boli z toho v šoku. "Pane Bože!", "Robíte si srandu?" alebo "Toto problémy nevyrieši," znelo z úst Rusov v Moskve.

A mierumilovný postoj podčiarkla jedna žena tvrdením, že "Môžu robiť hocijaké veci, ale to neznamená, že my musíme bombardovať a zabíjať nevinných ľudí."

Pozrite si VIDEO

Len prednedávnom sa podobný experiment udial v USA. Zvláštny sociálny experiment, či skôr len pokus o vtip, sa konal na pobreží Kalifornie. Žurnalista Dice vyšiel medzi miestnych ľudí a chcel od nich, aby podpísali falošnú petíciu. Týkala sa údajného plánu prezidenta Baracka Obamu zhodiť na Rusko atómovú bombu v snahe udržať si americkú nadvládu vo svete. "Chýba nám už len pár podpisov, ktoré potrebujeme na podporu Obamovho plánu, ako "schladiť" Rusko. Naša krajina sa mu chystá zasadiť preventívny jadrový úder," obrátil sa s týmito slovami Mark na spoluobčanov.

Ľudia to zobrali úplne vážne a bez toho, aby nad tým čo i len pouvažovali, papier podpísali. Jeden muž dokonca novinára nenechal ani dohovoriť a s vedomím, že zrejme vôbec netušil, o čom je reč, len odvetil: "Podpíšem Vám to."

"Viete, že Rusko predsatvuje pre Spojené štáty v poslednom čase veľkú hrozbu," pokračuje s nátlakom na ľudí Dice. "Áno chápem. Celý život som hrdým Američanom. Dúfajme, že ma Obama v tomto nesklame," odpovedal ďalší americký patriot s očividnými protiruskými náladami.

Viac o téme: Anketa Atómové zbraneRuskoUSA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu