Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

FOTO Smutný osud chlapčeka (3): Ostal sirotou, dva dni bol v byte zavretý s mŕtvou mamičkou!

Lydia so svojím synčekom Zobraziť galériu (3)
Lydia so svojím synčekom (Zdroj: Foto: Facebook)

PERTH - Len trojročný chlapček prežil doslova peklo, ktoré ho zrejme poznačí na celý život. Dva dni bol doma sám s mŕtvolou svojej mamičky. Lydia (†28) náhle zomrela, malý Mason bol s ňou zavretý, až kým ho nevyslobodili policajti.

Statočného Masona Martina našli policajti v stredu večer po tom, čo ich privolali susedia, ktorým bolo podozrivé, že mama so synčekom dlho nevychádza von. 

FOTO Smutný osud chlapčeka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Keď vošli do bytu v škótskom meste Perth, čakal ich poriadny šok. Našli chlapčeka pri mamičke, ktorá bola, žiaľ, mŕtva. Trojročný Mason bol s telom Lydie MacDonaldovej 48 hodín celkom sám. Doteraz nie je známe, čo bolo príčinou ženinho úmrtia. Ako informuje Mirror, Lydia mala astmu a trápili ju aj ďalšie zdravotné ťažkosti. Príčinu smrti určí až nariadená pitva.  

Chlapček je momentálne v nemocnici, kde sa zotavuje. Teraz je z neho, žiaľ, sirota. Jeho otec zomrel ako 26-ročný ešte v roku 2012.

FOTO Smutný osud chlapčeka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

"Lýdia bola zábavná a starostlivá žena, ktorá pomáhala každému. Bola veľmi šťastná a žila naplno. Masona absolútne zbožňovala. Urobila by pre neho všetko. Bol celý jej život," povedali rodičia nebohej ženy pre Mirror.  

Viac o téme: TragédiaSynčekMŕtvolaPerthLydia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu