Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mladiství delikventi v akcii: Dvaja siedmaci kvôli známkam prepadli školu

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BELEHRAD - Srbská polícia zatkla dvoch siedmakov, ktorí v maskách a "ozbrojení" umelohmotnou pištoľou vpadli do školskej triedy na predmestí Belehradu a odniesli si z nej zápisník so známkami. S odvolaním sa na miestnu políciu o tom informovala agentúra Reuters.

Chlapci, ktorí neboli žiakmi školy, vtrhli počas popoludňajšieho vyučovania na hodinu srbčiny a s atrapou pištole a s nožom sa vyhrážali učiteľke. Tá si podľa internetového portálu denníka Blic myslela, že ide o vtip. Maskovaní útočníci nakoniec utiekli so zápisníkom so známkami. "Vyzerá to, že istý chlapec sa dohodol s dvojicou kamarátov, že sa kvôli jeho zlým výsledkom (v škole) zmocnia zápisníku," povedal agentúre Reuters policajt, ktorý si neželal zverejniť svoje meno. Notes so známkami sa vraj našiel.

Po utorkovom incidente sa v niektorých srbských školách objavili kamery a na poriadok začali dohliadať strážnici. Polícia obvinila mladistvých útočníkov z násilného správania, z ohrozenia verejnej bezpečnosti a z ničenie majetku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu