Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Tragédia v prírodnom parku: Turistom skočil do auta lev, ženu zabil!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

JOHANNESBURG – Lev dnes zabil americkú turistku v prírodnom parku neďaleko Johannesburgu a ďalšiu osobu v aute vážne zranil, informovali juhoafrické médiá.

Dvojica ľudí mala počas jazdy parkom evidentne otvorené okná na aute, čím porušili bezpečnostné nariadenie parku, citovala spravodajská webová stránka Eyewitness News predstaviteľa parku Scotta Simpsona. Samica leva skočila do auta otvoreným okienkom a pohrýzla ženu na sedadle spolujazdca. Vodič, ktorým bol turistický sprievodca, utrpel vážne zranenia na rukách, keď sa pokúšal leva odtlačiť a žene pomôcť.

"Sanitka dorazila relatívne rýchlo, ale pre ženu už bolo neskoro," uviedol Simpson. Levicu po incidente zamkli v klietke. Iba v marci zranil lev v rovnakom parku austrálskeho turistu, ktorý spolu so spoločníkom vystúpil z auta a fotografoval, pripomenul denník Citizen. Lev ho pohrýzol do stehna.
Leví park v johannesburskej oblasti Honeydew je obľúbeným cieľom zahraničných turistov. Pri svojej návšteve mesta ho nevynechali ani také celebrity ako Shakira a John Legend.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu