Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragédia na gréckej pláži: Prvá obeť dovoleniek, tehotnú Češku (†36) zavalil balvan, zomrela!

  Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Marian Kristóf)

GLYKA NERA - Obrovské nešťastie sa stalo na jednej z gréckych pláží. Češka (†36) dovolenkovala na pobreží Glyka Nera, no pobyt na piesku sa jej stal osudným. Z neďalekého útesu sa na ňu zosunul veľký kameň. Na následky zranení, žiaľ, zomrela.

Nešťastie sa stalo v nedeľu večer na pláži sladkej vody Glyka Nera. Tragédia je o to väčšia, že Češka bola tehotná, čo preukázala nariadená pitva. Zahynula po tom, čo ju pri zosuve pôdy zavalil veľký balvan. Zasiahol ju do spodnej časti chrbta.

Na miesto dorazili na lodi aj privolaní záchranári, ktorí žene, žiaľ, už nedokázali pomôcť. Bezvládne telo previezli na pitvu do nemocnice v Chanii, koroner zistil, že žena čakala dieťatko.

Podľa neho nemala šancu prežiť. "Žena bola tehotná v 2-3 mesiaci. Hornina, ktorá ju zasiahla, má priemer asi 70-80 centimetrov a zasiahla jej najmä ľavú časť brucha a dolnú časť chrbta. Domnievam sa, že musela ležať na pláži, keď ju hornina zasiahla. Poškodila jej pečeň a slezinu, najmä cievy. Žena zomrela na silné krvácanie," povedal koroner Antonis Papadomanolakis pre alphatv.gr. 

Manžel nebohej ženy skončil v nemocnici tiež, utrpel traumatický šok. Prepustili ho po dvoch dňoch a vrátil sa do Česka. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu