Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Z tohto VIDEO naozaj mrazí: Besniaci dav zbil a podpálil dievča (†16), zomrelo!

Dievča najprv do krvi zbili.
Dievča najprv do krvi zbili. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Vraví sa, že pomsta býva sladká, ale ľudská nenávisť je skôr odporná. Nedávno sa na YouTube objavili zábery z Guatemaly, kde rozzúrený dav zbil a podpálil iba 16-ročné dievča. Jeho agónii sa prizerali stovky okolostojacich a nikto mu vôbec nepomohol. Nakoniec zomrelo pred očami svojich vrahov.

Záznam ukazuje, ako ľudia najprv tínedžerku bijú, po tvári jej steká krv, kopú do nej či ťahajú ju za vlasy. To je však iba začiatok. Hoci sa snaží vymaniť zo zovretia davu, nedarí sa jej. Napokon ju ktosi poleje horľavou látkou a zapáli. Okolo nej sa okamžite vytvorí priestor, ľudia stoja v bezpečnej vzdialenosti a prizerajú sa, ako dievča trpí. Až kým napokon nezomrie.

Príčinou tohto zverstva mal byť podiel tínedžerky na zavraždení taxikára (†68). Mala patriť do miestneho gangu a spolu s dvoma mužmi mala taxikára okradnúť a zastreliť. Trojicu páchateľov ale ľudia zbadali a začali prenasledovať. Dievča v spleti uličiek zabočilo do tej nesprávnej, kde ho obklopil besniaci dav.

Podľa policajného hovorcu sa muži zákona snažili zasiahnuť, ale nedostali sa cez prizerajúcich sa. Video z lynčovania dievčaťa bolo nahrané na YouTube, a tak sa o tomto neľudskom správaní dozvedel celý svet. Je neskutočné, čo človek dokáže spraviť inému človeku. Polícia už útok prešetruje.

POZOR! Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu